فرهنگی
1402/4/7 چهارشنبهدر دوازدهمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه پیام نور
نشریات دانشجویی دانشگاه پیام نور بوشهر پنج رتبه برتر کسب کردند.
در دوازدهمین جشنواره نشریات دانشگاه پیام نور کشور بیش از یک هزار و ۵۰ اثر از ۱۵۰ نشریه با مشارکت ۲۷ استان حضور داشت واستان بوشهر موفق به کسب پنج عنوان برترشد.

رییس دانشگاه پیام نور استان بوشهر گفت: نشریه دانشجویی پژواک عدالت انجمن علمی حقوق بوشهر به مدیر مسئولی سیده مطهره هاشمی و سردبیری الهه عباسی و ساناز نظر آقایی رتبه سوم نشریات برتر علوم انسانی را کسب کرد. نشریه ETC انجمن علمی زبان انگلیسی به مدیر مسئولی و سردبیری یحیی مرادی علمدارلو موفق به کسب رتبه سوم نشریات زبان های خارجی شد.این نشریه توانست در بخش تیتر،مصاحبه و نشریات صوتی نیز رتبه سوم را به دست آورد.
دانشجویان دانشگاه پیام نور استان بوشهر با با سه نشریه دراین جشنواره شرکت کرده بودند و توانستند از لحاظ تعداد کسب رتبه بعد از ایلام رتبه دوم را کسب نمایند.
دوازدهمین جشنواره نشریات دانشگاه پیام نور کشور به میزبانی استان ایلام برگزار شد.در این جشنواره بیش از یک هزار و ۵۰ اثر از ۱۵۰ نشریه با مشارکت ۲۷ استان حضور داشت.