فرهنگی
1402/3/20 شنبهطی مراسمی
سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی ره برگزار شد.

به گزارش امور فرهنگی دانشگاه پیام نور  بوشهر در این مراسم حجت الاسلام سید جلیل حسینی گفت: بهترین سخن درباره‌ی حضرت امام خمینی و انقلاب اسلامی ، بازخوانی حرکت هوشمندانه‌ای است که حضرت امام خمینی قدس‌سره از قیام ۱۵ خرداد شروع کرد و در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ پیروز شد.
ضرورت بازخوانی حرکت امام خمینی و انقلاب اسلامی برای این است که عظمت و بزرگی کاری که رهبر کبیر انقلاب اسلامی بدان همت نهاد و با ایمان و توکل و تدبیر و صبر، بدان دست یافت روشن شودتا عظمت و بزرگواری نام آور بزرگ دوران معاصر یعنی امام خمینی قدس سره که به تعبیر رهبر انقلاب اسلامی، شخصیت بی‌نظیری که همه‌ی ویژگی‌های رهبری دینی و سیاسی را با هم، آن هم در نصابی معمولاً دست نیافتنی، کم نظیر و اعجاب انگیز داشت؛ روشن شود.

این مراسم به همت هیات محبان اهل بیت و بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور  بوشهر برگزار شد.

کلیپ سی و پنجمین سه شنبه مهدوی و برگزاری مراسم ارتحال حضرت امام خمینی"ره"(کلیک کنید)