1402/11/4 چهارشنبه
پذیرش دانشجو در دانشگاه پیام نور استان بوشهر در 124 رشته محل در ثبت نام و انتخاب رشته مرحله تکمیل ظرفیت رشته های صرفا بر اساس سوابق تحصیلی سراسری 1402
رئیس دانشگاه پیام نور استان بوشهر با اشاره به شروع مرحله تکمیل ظرفیت رشته های صرفا بر اساس سوابق تحصیلی سراسری 1402 در دانشگاه پیام نور استان بوشهر خبر داد و بیان نمود: 10مرکز و واحد این دانشگاه با ظرفیت پذیرش 2866 داوطلب در 124 رشته محل، جهت انجام مشاوره رایگان انتخاب رشته آمادگی کامل را دارند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان بوشهر دکتر چم‎‎‌کوری در ادامه با بیان مزایای تحصیل در دانشگاه پیام نور از جمله سیستم آموزش ترکیبی(حضوری و نیمه حضوری)، تغییر و تعیین محل آزمون پایان نیمسال تحصیلی، شهریه پایین دانشگاهی و همچنین تسهیلات شهریه دانشجویی گفت تحصیل در دانشگاه پیام نور فرصتی مناسب برای همه اقشار جامعه از جمله خانواده‌های کم‌بضاعت  می‌باشد.