1402/10/22 جمعه
سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه‌ این هفته بوشهر توسط ریاست دانشگاه پیام نور
آقای دکتر محمد چم‌کوری ریاست دانشگاه پیام نور از سوی جامعه دانشگاهی استان با حضور در مصلی نماز جمعه شهرستان بوشهر سخنران پیش از خطبه‌ی نماز جمعه‌ی این هفته بودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور استان بوشهر، ایشان با بیان جنایت‌های متعدد رژیم صهیونیستی و اشغال‌گر اسرائیل در طول ۱۰۰ روز گذشته، مقاومت مردم غزه و فلسطین را ناشی از قدرت ایمان و باور به نیروی الهی دانستند.
 وی به نمایندگی از دانشگاه پیام نور و سایر مجامع علمی و دانشگاهی استان بوشهر، حملات وحشیانه‌ی بامداد امروزِ آمریکا و انگلیس به مردم بی‌گناه و مظلوم یمن را محکوم و خواهان برخورد مجامع بین‌المللی و کشورهای اسلامی با این جنایات شدند‌.

دکتر چم‌کوری در ادامه به معرفی دانشگاه پیام نور و مزایای تحصیل در این دانشگاه پرداختند و با اشاره به این‌که این دانشگاه شرایط تحصیل برای همه‌ی اقشار جامعه را با بهترین کیفیت فراهم نموده است از همه‌ی خانواده‌ها و فرزندان‌شان برای تحصیل و بهره‌گیری از فنون مختلف در این دانشگاه دعوت نمودند.