1402/9/15 چهارشنبه
کارگاه آموزشی ارتقا، ترفیع و بالندگی اعضای هیات علمی برگزار شد.
صبح روز چهارشنبه مورخ 15/09/1402 به مناسبت هفته پژوهش کارگاه آموزشی با موضوع ترفیع، ارتقا و بالندگی اعضای هیات علمی در سالن کنفرانس دانشگاه پیام نور استان بوشهر برگزار گردید.

این کارگاه با حضور دکتر چم‌کوری؛ رئیس دانشگاه و اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور استان بوشهر به مدت دو ساعت از ساعت 8 الی 10 صبح روز چهارشنبه مورخ 15/09/1402در سالن کنفرانس مرکز بوشهر برگزار گردید.
در این برنامه  ابتدا رییس دانشگاه پیام نور استان بوشهر ضمن اشاره به گرامیداشت روز دانشجو و هفته پژوهش به برنامه های دانشگاه پیام نور به مناسبت این دو روز اشاره کرد.
در ادامه این کارگاه کارشناسان خبره سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور، سرکار خانم مهندس اعظم السادات رضوی حسینی(کارشناس مسئول سیستم گلستان)، سرکار خانم مریم ملوندی رئیس گروه فناوری و اطلاعات پژوهشی، سرکار خانم ملیحه مرشدی کارشناس مسئول ترفیع و بالندگی بودند که ضمن بیان نکات لازم راجع به ترفیع، ارتقا و بالندگی به سوالات و ابهامات اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور استان بوشهر پاسخ دادند.