كوچك يا بزرگ كردن بخش :.منو اشيا عمودي
همايش ها
ورود
كوچك يا بزرگ كردن بخش :.اخبار
1395/7/10 شنبه معاون آموزش و تحصیلات دانشگاه پیام نور خبر داد: ثبت نام مرحله تکمیل ظرفیت دانشگاه پیام نوردر دهه دوم مهر ماه به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور،دکتر فراهانی در این خصوص گفت: با توجه به هماهنگی های انجام شده با سازمان سنجش و آموزش کشور ثبت نام بدون آزمون و تکمیل ظرفیت دانشگاه پیام نور در دهه دوم مهر ماه انجام خواهد شد .

وی در توصیه به داوطلبان ورود به دانشگاه گفت: در این فرصت باقی مانده تا ایام انتخاب رشته تکمیل ظرفیت، این عزیزان می توانند با مراجعه به سایت دانشگاه و یا مراکز و واحد ها درسرار کشور از رشته هایی که ظرفیت پذیرش دارند آگاهی پیدا کنند.

وی در ادامه با توجه به پذیرش ناحیه ای در دانشگاه گفت:قبلا پذیرش داوطلبان به صورت بومی انجام می شد ولی با توجه به رایزنی های انجام شده در این مرحله پذیرش دانشجو به صورت ناحیه ای بوده است و در هر ناحیه داوطلبان سه یا چهار استان عضو آن ناحیه می توانند نسبت به انتخاب رشته های موجود در آن ناحیه اقدام نمایند .