كوچك يا بزرگ كردن بخش :.منو اشيا عمودي
همايش ها
ورود
كوچك يا بزرگ كردن بخش :.اخبار
1395/7/6 سه‌شنبه جزییات و نحوه ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی 95 کلیه پذیرفته شدگان میبایست از ساعت 12 مورخ 1395/07/05 الی 1395/07/14 جهت پذیرش غیر حضوری به سیستم مراجعه نمایند.

مدارک لازم:

1- تصویر صفحه اول و سوم شناسنامه و پشت و روی کارت ملی

2- عکس 4×3 با زمینه روشن

3- اصل مدرک دیپلم متوسطه

4- مدرک پیش دانشگاهی

5- ارائه رسید پستی تائیدیه دیپلم و پیش دانشگاهی

6- ارائه مدرک مشخص کننده وضعیت نظام وظیفه

ضمنا حجم هر تصویر حداکثر 250 کیلوبایت و با فرمت jpg یا jpeg باشد.

کلیه پذیرفته شدگان میبایست از  ساعت 12 مورخ  1395/07/05 الی 1395/07/14 جهت پذیرش غیر حضوری به سیستم مراجعه نمایند.

1- کلیه پذیرفته شدگان میبایست با شناسه کاربری و گذرواژه به شرح زیر وارد سیستم شوند:

- شناسه کاربری:  شماره پرونده c951 و گذرواژه : شماره ملی ( در صورتیکه در ابتدای کد ملی رقم صفر وجود داشته باشد باید هنگام درج گذرواژه ثبت گردد.)

لازم به ذکر است در صورتیکه کد ملی شما در اطلاعات سنجش  پر نشده باشد  بایستی  شماره شناسنامه خود را جهت ورود به سیستم  وارد نمایید.

مثال : شناسه کاربری: c951200707

گذرواژه: 0061111111

2- از طریق مسیرزیر نسبت به تکمیل اطلاعات و همچنین ارسال مدارک لازم اقدام نمائید.

آموزش==> دانشجو==> پذیرش غیرحضوری==> "پذیرش غیر حضوری دانشجویان جدیدالورود"

پس از تکمیل فرایند پذیرش سیستمی نسبت به اخذ گزارش 260 اقدام نمایید.

تذکر1: حجم هر تصویر حداکثر 250کیلوبایت و ترجیحا فرمت آن jpg یا jpeg باشد.

3- بعد از مراجعه حضوری در مراکز جهت تشکیل پرونده فیزیکی مطابق با تاریخ اعلامی مراکز  و پذیرش نهایی توسط مرکز مجدداً به سیستم جهت انتخاب واحداز تاریخ 95/7/11 الی 95/7/18نمایید. (بعد از پذیرش نهایی ، شناسه کاربری : شماره دانشجویی، گذرواژه: شماره شناسنامه می گردد لازم به ذکر است شماره دانشجویی از پردازش اطلاعات جامع دانشجو و گزارش 260 قابل مشاهده میباشد).

توجه داشته باشید که پس از تشکیل پرونده در مرکز قبولی  و طی کردن مراحل پذیرش سیستمی نسبت به تکمیل نظرسنجی فرم شناسه ورزشی  از مسیر زیر اقدام نمایید و سپس مجدد وارد سیستم شوید و  انتخاب واحد نمایید:

ارزشیابی---->نظرسنجی---->پاسخگویی افراد به سوالهای نظرسنجی ----->وارد کردن عدد 13 در نوع نظرسنجی ---->تکمیل اطلاعات و اعمال تغییرات -----> اعمال گزینه پایان پاسخگویی

مسیر ثبت نام پس از تکمیل فرم نظر سنجی:

ثبت نام ----> عملیات ثبت نام ----->ثبت نام اصلی

ضمنا اطلاعیه ها واخبار مرتبط با ثبت نام وهمچنین سایر اطلاعیه های دانشگاه علاوه براین سایت از طریق کانال رسمی دانشگاه پیام نور بوشهر در شبکه تلگرام bupnu@   اعلام می گردد.

همچنین به سئوالات دانشجویان جدید ازطریق آی  دی bushehrpnu1370@  در تلگرام پاسخ داده می شود.